AKTUELNO

Budite uz Jutarnji program TV Pink i započnite dobar dan, dobrim jutrom.

U emisiji "Dobro jutro" sa Deom Đurđevic i Predragom Sarapom gledaćete:

ŠTA SVE PIŠU u štampanim medijima ovog jutra komentarišemo sa prof. dr Violetom Rašković Talović, dekanom Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost Univerziteta "Union - Nikola Tesla".

U CENTRU PAŽNJE sa prof. dr Zoranom Stankovićem predsednikom koordinacionalnog tela za opštinu Preševo Bujanovac i Medveđu razgovaramo o tome da li ima dovoljno udžbenika na albanskom jeziku za pripadnike ove nacionalne manjine.

Da li su teroristi krenuli u novu ofanzivu po Evropi pitamo prof.dr Zorana Dragišića sa Fakulteta bezbednosti i prof.dr Milana Pašanskog, predsednika Foruma za terorizam i tranziciju bezbednosti.

VAŠ DOKTOR ovog jutra je sportski fizioterapeut Miloš Nedeljković sa kojim ćemo razgovarati o najčešćim sportskim povredama.

Zašto srpski sportisti koji osvoje medalje, ne treba da napuste pobedničko postolje ako se na njemu nađu sa sportistima sa Kosova, reći će nam Božidar Maljković, predsednik Olimpijskog komiteta Srbije.

Kako se piše testament i može li da se ospori, tema je o kojoj ovog jutra razgovaramo sa advokatom Aleksandrom Radivojevićem.

Kako je izgledao život tajnog agenta pre raspada Jugoslavije otkriće nam Dragiša Ivelja autor knjige "Bio sam Titov špijun ".

U MUZIČKIM NOTAMA sa nama je Jelena Lalović, poznatija kao Jelena sa dva L koja će nam predstaviti novu pesmu "Uz tebe mogu sve" a spot ćemo premijerno videti u našoj emisiji.

Ugostićemo i Bajka bend koji će nam ovog jutra svirati uživo.

#Dea Đurđević

#Jutarnji program

#Predrag Sarapa

'